Bli medlem

Tvätta bilen smidigare och billigare som medlem.

Därför ska du bli medlem

Medlemskapet har flera fördelar:

  • 15% rabatt på alla tvättar
  • Gratis tillgång till dammsugare
  • Enklare och smidigare betalning

Så funkar det

Medlemskap i Nässjö Biltvätt är kostnadsfritt. Betalning av tvättar sker genom att du i förväg laddar på ett saldo som debiteras vid tvätt.

Du registrerar ditt medlemskap själv här på hemsidan. Samtidigt fyller du på ditt saldo med valfritt belopp (minst 100 kr för att ditt medlemskap ska aktiveras). Ditt medlemskort kommer därefter hemskickat till dig på posten.

När du skapat ditt konto kan du logga in här på sidan för att se och ladda på ditt saldo eller ändra förvalt tvättprogram. 

Du betalar tvättarna genom att läsa av ditt medlemskort i automatvätten eller Gör det själv-hallarna. Då dras beloppet från ditt saldo samtidigt som du får 15% rabatt på priset.

Extra smidigt med nummerplåtsavläsning

Vår automattvätt är utrustad med nummerplåtsavläsning. Du kan därför koppla en eller flera bilars registreringsnummer till ditt medlemskap vars tvättar då registreras automatiskt, utan att du behöver använda medlemskortet. Det är bara att köra rätt in i tvätten. Smidigt, eller hur?

Gratis dammsugare

Som medlem använder du dammsugaren gratis dygnet runt. Dammsugaren startar genom att du läser av ditt medlemskort i terminalen. Ingen avgift dras från ditt saldo.

Vad händer om jag tappar bort mitt kort?

All information om ditt medlemskap och saldo är säkert förvarat i vårt system. Vi kan därför enkelt ersätta ett för- lorat kort utan att ditt saldo går förlorat. Det finns dock inget som hindrar att en person som kommit över ditt kort utnyttjar ditt saldo. Därför ber vi dig att omedelbart att kontakta oss vid förlorat kort, så vi kan spärra ditt gamla och registrera ett nytt kort åt dig. Vid återkommande kortförluster tar vi ut en avgift på 20 kr för att täcka omkostnaderna för det fysiska kortet.

Logga in

Logga in / fyll på saldo

Logga in

Ej medlem?

Registrera dig!